Actor impuscat in timpul repetitiilor la Botosani

Actor împuşcat în timpul repetiţiilor la Botosani, pe scena Teatrului Mihai Eminescu. Incidentul s-a petrecut aseara cand actorii repetau scenariul piesei de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaie a fost împuşcat de colegul său, aşa cum era în textul piesei, dar pe ţeava pistolului de tip airsoft a ieşit un proiectil.

Victima a fost transportată la spital, stabilindu-se că a suferit răni minore in zona ochiului. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au anunţat că sunt făcute cercetări în acest caz.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public conform cărora, o persoană ar fi fost împușcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiții pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce privește regimul armelor și munițiilor”, a transmis IPJ Botoşani.

Actorul care a adus arma la teatru si a inglobat-o in piesa pentru o nota de autenticitate se disculpa si sustine ca a fost o eroare. Conducerea teatrului Mihai Eminescu a anuntat la randul sau ca a deschis o ancheta.

Artistul ranit a suferit un traumastim ocular minor si o congestie conjunctivala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *