Activitatea Judecatoriei Harlau, intrerupta din cauza Covid

judecatoria harlau

Activitatea Judecatoriei din Harlau este temporar sistata dupa ce o grefiera a fost indentificata cu noul coronavirus. Cazul a fost depistat in cursul serii de marti. De saptamana viioare va fi reluata activitatea instantei. In aceasta perioada se efectueaza dezinfectiile necesare.

Daniel Chiriac, presedintele judecatoriei Harlau a precizat ca au fost prelevate probe de la toti angajatii judecatoriei si nicio alta persoana nu mai este infectata. Grefiera a contactat virusul dintr-o sursa exterioara si a apelat la toate masurile spefice de protectie, astfel incat virusul nu s-a transmis si la alte persoane.

Daniel Chiriac – presedinte Judecatoria Harlau:Rezultatul testului a venit la data de 14 iulie, motiv pentru care impreuna cu conducerea Curtii de Apel Iasi, s-a decis suspendarea activitatii instantei pentru perioada 15-17 iulie, in vederea testarii personalului si a dezinfectarii spatiului de lucru. Personalul a fost testat, rezultatele tututor angajatilor instantei fiind negative la infectarea cu noul coronavirus. Ultimele rezultate au sosit chiar in seara precedent. De luni dimineata se va relua activitatea in mod normal la judecatoria Harlau”.