Activitate preventiva a politistilor pentru pozele pe tren

34f11d77-5def-4a40-b5d5-f98f67d92dec

Astazi, politistii de la Transporturi au organizat o actiune pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica, prevenirea furturilor de bagaje si bunuri ca urmare a lasarii lor nesupravegheate, precum si pentru prevenirea electrocutarii ca urmare a urcarii tinerilor pe acoperisul vagoanelor pentru fotografii interesante.

Au fost distribuite flayere cu mesajul “Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieti!”. De asemenea, politistii au transmis recomandari calatorilor cu scopul de a constientiza riscurile determinate de nerespectarea unor reguli si norme de conduita in incinta statiilor CFR, triaje si zonele adiacente.

Anca Vîjiac, purt. de cuv IPJ Iași: Polițiștii de la transporturi Iași au desfășurat o acțiune în Gara mare din Municipiul Iași pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și penttru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională și totodată pentru verificarea normelor legale în vigoare privind pandemia de Covid 19. De asemenea, tinerilor le-au fost înmânate pliante cu recomandări pentru a nu urca pe vagoanele trenurilor, întrucât există risc ridicat de electrocutare, iar leziunile pot fi ireversibile.