Acțiune de prevenire a corupției la Spitalul Județean de Urgență Suceava

Spitalul_Judetean_de_Urgenta_Sfantul_Ioan_cel_Nou_din_Suceava

La Spitalul Județean de Urgență (SJU) Suceava a avut loc o  ”acțiune de prevenire a corupției cu scopul conștientizării consecințelor implicării în fapte de corupție”.

Conform unui comunicat transmis de SJU, la acțiunea inițiată de  managerul Alexandru Calancea a fost invitat comisarul șef de poliție Marius Asmarandei,  șeful Serviciului Județean Anticorupție Suceava.

La întâlnirea care a avut drept scop prevenția și conștientizarea consecințelor implicării în fapte de corupție,  au fost invitați membri ai comiteului director al SJU,  toți șefii locurilor de muncă (medici, asistenți, șef serviciu/birou sau înlocuitorii acestora, după caz), reprezentanții tuturor sindicatelor și toți angajat al unității sanitare, care a fost intersat de  activitatea de informare și conștientizare.

În cadrul întâlnirii, angajații Spitalului Județean au avut posibilitatea de a adresa întrebări comisarului șef Marius Asmarandei și de a-și clarifica eventualele nelămuriri referitoare la prevenirea faptelor de corupție. (O.S.)