Accident teribil în Tecuci: Doi bărbați au murit încercând să salveze un bărbat pe care au crezut că l-au omorât în bătaie

WhatsApp Image 2023-02-15 at 10.13.36

Un accident cu doi morți și un rănit, petrecut miercuri dimineața la Tecuci, în județul Galați, a scos la suprafață o posibilă tentativă de omor.  

Cei doi bărbați decedați în urma impactului ar fi bătut crunt pe un al treilea. Speriați că omul ar putea muri, l-au luat în mașină ca să îl ducă la spital.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se observă impactul în care și-au pierdut viața cei doi, tată și fiu.

La volan era fiul de 24 de ani, în dreapta sa tatăl, de 47 de ani, iar pe bancheta din spate un cetățean moldovean de 44 de ani.

Potrivit anchetatorilor, mașina în care se aflau cei trei se îndrepta spre spitalul din Tecuci. Cetățeanul moldovean era bătut, se pare, chiar de cei doi bărbați cu care se afla în mașină.

La un moment dat, șoferul de 24 de ani a intrat pe contrasens, cel mai probabil pentru a evita un impact cu un autoturism care depășise un tractor. Impactul a fost devastator, iar cei doi, tată și fiu, au murit pe loc.

Cel de-al treilea rănit, moldoveanul de 44 de ani, a fost preluat cu un elicopter SMURD și transportat la Spitalul din Galați, iar medicii spun că starea lui este foarte gravă.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut tragedia.