Accident rutier la Solești, după ce un autoturism a lovit un cap de pod

WhatsApp Image 2022-10-16 at 17.40.28

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă (autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Solești, comuna Solești. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane.
La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, persoanele din interior fiind evacuate. Autoturismul lovise un cap de pod, iar în urma impactului s-au produs scurgeri de ulei și combustibil pe carosabil. Circulația este întreruptă pe un sens de mers.
Victimele accidentului au fost evaluate și au primit primul ajutor medical. O femeie în vârstă de 51 ani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceasta fiind diagnosticată cu politraumatisme în urma producerii unui accident rutier. Conducătorul auto (53 ani) a refuzat transportul la spital.
În acest moment, pompierii asigură măsuri PSI, curăță și spală asfaltul de combustibilul scurs.
Circulația va fi reluată după ce carosabilul va fi curățat și spălat.