Accident rutier grav pe „Drumul Morții”, în comuna Cordun. Un tânăr de 23 de ani a murit după ce doua TIR-uri și două mașini s-au ciocnit

Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SAJ Roman intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe E 85 în comuna Cordun (în zona depozitului Lidl).
În accidentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri și două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane iar în TIR-uri erau doar conducătorii auto.

Până la sosirea forțelor de intervenție trei persoane (2 dintr-un autoturism și 1 dintr-un TIR) s-au autoevacuat.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

Într-unul dintre autoturisme erau 2 persoane încarcerate.
Pompierii au intervenit pentru descarcerearea acestora.
Uneia dintre acestea, care se află în stare de semiconstiență, i se aplică manevre de resuscitare de echipajul SMURD TIM.

Cealaltă victimă, pasageră în autoturism, este o femeie de 20 de ani. Aceasta a fost preluată de un echipaj de la SAJ, în stare de conștiență, și este transportată la spital.

Din păcate, victima, un bărbat de 23 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe ambulanța SMURD TIM a declarat decesul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *