Accident rutier grav pe „drumul morții” după ce un autoturism a lovit violent o căruță

La data de 2 februarie 2024, la ora 18.40, pe DN 25, în interiorul localității Vameș, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârsta de 66 ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galați, când a ajuns în interiorul localității Vameș, la km 44 plus 500 de metri, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo, tractat de un cal, care se deplasa din sens opus și era condus de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Piscu.

În urma impactului bărbatul de 31 de ani a fost rănit grav, acesta fiind preluat de echipajele medicale sosite la fața locului în stare de inconștiență. Se efectuează manevre de resuscitare.

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *