Accident rutier cu trei victime la ieșire din Adjud către Bacău

masina-politie-Sursa-foto-Facebook-Politia-Romana-e1635852344384-640x400 (2)

Aseară, Saj Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 ieșire din Adjud către Bacău. În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism ieșit de pe carosabil în decor, cu 3 victime conștiente, 2 încarcerate și una autoevacută.

La solicitare s-a deplasat un echipaj de urgentă SAJ tip B 2 cu asistent medical, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de descarcerare. S-a identificat un bărbat de 65 ani, pasager, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian închis și traumatism toracic, conștient, monitorizat și echilibrat de către echipajul SAJ și transportat la Spitalul Adjud la CPU. A doua victimă conștienta a fost preluată și transportată de echipajul de prim ajutor SMURD la Spital Adjud. A treia victimă, conducătorul auto, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din Spitalul Adjud SAJ Vrancea a primit solicitare pentru transferul  celor 2 victime provenite din accidentul rutier. Transferul s-a efectuat cu două echipaje de urgență tip B 2 cu asistent de la CPU Spital Adjud la Spitalul Județean Focșani Unitatea de Primiri Urgențe.

Din Spital Județean Focșani UPU, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un transfer la Spitalul Bagdasar Arseni București a victimei de sex feminin de 64 de ani provenită din accidentul rutier produs la Adjud cu traumatism cranian deschis, traumatism coloana vertebrala regiunea lombară, conștientă. Transferul se efectuează cu un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent.