Accident în lanț în centrul municipiului Vaslui

Sharing is caring!

Accident in lant, aseara, in centrul municipiului Vaslui. Sase masini au fost distruse, dupa ce un sofer in varsta de 28 de ani a schimbat banda de mers fara sa se asigure, iar in dreptul semaforului, a fortat si a vrut sa taie fata soferului care circula pe a doua banda.

Patru masini parcate pe dreapta au fost si ele avariate. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Potrivit poltistilor, chiar daca masinile care erau parcate au fost avariate, in acest caz nu a fost intocmit si un dosar de cercetare pentru comiterea infractiunii de distrugere. Pagubele rezultate in urma evenimentului rutier vor fi suportate de cei vinovati, pe cale civila, in urma evaluarilor facute de firmele de asigurare.

Neasigurare corespunzatoare la schimbarea benzii de circulatie este cauza producerii unui eveniment rutier in centrul municipiului Vaslui, in urma caruia au fost avariate 6 autoturisme. Din fericire nu au existat victime. Conducatorii auto implicati in tamponare nu consumasera alcool. Efectua, cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii evenimentului rutier. “, a declarat Bogdan Gheorghita, purt. de cuv. IPJ Vaslui.

shares