Accident in Alba tras la indigo cu 2 Mai. Un sofer baut de 19 ani a intrat cu masina intr-un grup de persoane. Trei persoane au murit

Un teribil accident rutier s-a petrecut azi noapte, în jurul orei 3.30, pe DN1, in judetul Alba. Un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei stații de alimentare cu carburant, ar fi surprins și accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părții carosabile.

Tinerii se intorceau de la o petrecere si mergeau spre o benzinarie sa cumpere bere. Au fost loviti in plin de masina si aruncati zeci de metri. 3 tineri de 17 ani, 18 ani si 25 ani, toti din Santimbru Fabrica au murit.

Soferul care a produs tragedia era incepator si avea viteza foarte mare. Practic, victimele nu au avut timp sa aiba o reactie. Dupa impact, masina a mai parcurs 200 metri pana cand s-a oprit. În urma testării cu etilotestul a reieșit că șoferul avea o alcoolemie cu valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Foto: Alba 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *