Accident groaznic pe o autostrada din Turcia cu 15 morti

accident turcia

Groaznic accident de circulatie in aceasta dimineata pe autostrada Tarsus – Adana – Gaziantep. Un autobuz cu pasageri s-a ciocnit în această dimineață cu mai multe vehicule de interventie ale pompierilor, ambulantei si politistilor.

Potrivit rapoartelor locale, 15 persoane, inclusiv trei pompieri, doi paramedici și doi jurnalişti, și-au pierdut viața în accident. Autobuzul s-a răsturnat în urma impactului. Imaginile de la locul accidentului arată oameni care încearcă cu disperare să trateze răniții în timp ce resturile sunt împrăștie pe tot drumul.

Cei doi jurnalişti erau de la Agenţia de ştiri İhlas. Acestia au fost uciși după ce s-au oprit pentru sa ajute victimele accidentului inițial, în care o mașină a ieșit de pe șosea și a alunecat pe un terasament.

Guvernatorul Davut Gul, care reprezintă regiunea Gaziantep, a vizitat locul accidentului în această dimineață. Accidentul a avut loc la ora locală 10.45, a confirmat el reporterilor locali.

Guvernatorul Gul a declarat într-un comunicat: „Conform determinărilor inițiale, avem 15 cetățeni care au decedat, printre ei trei pompieri, doi cadre sanitare, doi jurnaliști. Răniții au fost transferați la spitale”.