Accident grav pe DE 583. Două persoane au decedat, mai mulți răniți necesită îngrijiri medicale

WhatsApp Image 2021-08-18 at 19.18.21

ISUJ Iași intervine la un accident rutier începând cu ora 18.18 pe DE 583 între localitățile Strunga și Tg. Frumos, accident rutier produs între 1 microbuz cu 8 persoane și 1 autoturism cu 2 persoane.

Au fost direcționate către locul evenimentului 2 autospeciale de intervenție cu module de descarcerare, 3 EPA, echipaj de transport victime multiple și 4 echipaje SAJ. Ajunși la locul evenimentului echipele de intervenție au constatat decesul ocupanților din autoturism, respectiv un bărbat de 29 ani și o femeie de 28 ani.


Victimele din microbuz, bărbați, cu vârste între 22 și 53 ani au fost asistați medical de echipajele medicale sosite la locul intervenției.

Șoferul microbuzului refuza transportul la spital. Celelalte victime vor fi transportate la spital.

Update: Se pare că șoferul autoturismului ar fi pătruns pe contrasens. Acesta se afla în concediu și mergea la țară, fiind însoțit de concubina sa.

Update: În urma accidentului, au rezultat 10 victime si 2 decedati. Dintre victime, 5 persoane sunt dirijate UPU-Spitalul „Sfântul Spiridon”, 1 persoană este dirijata la UPU-Târgu Frumos, iar alte 3 persoane refuza transportul la spital. Toate victimele sunt stabile, constiente, policontuzionate.

Update: Anca Vijiac, purtator de cuvant IPJ Iasi: “Din primele cercetări efectuate la fata locului de catre politistii rutieri, a rezultat faptul ca intre un autoturism si un microbuz a avut loc o coliziune care s-a soldat cu decesul celor 2 persoane din autoturism si ranirea mai multor persoane din microbuz. In cauza, politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in vederea stabilirii cu exacte a imprejurarilor si cauzelor procederii acestui eveniment nefericit”.