Accident grav la Valea Lupului între o masina de dializa și o autospecială de gunoi

IMG-20221222-WA0001

Trei pacienţi care urmau sa ajungă în Iaşi la dializă au ajuns în stare gravă la mai multe spitale. Ei au fost victimele unui accident rutier care a avut loc pe DN 28, în zona Antibiotice.

În accident a fost implicată ambulanţa în care se aflau şi o autospecială a unui operator de salubritate.

Imediat după primirea apelului la serviciul 112, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul SMURD-TIM, două echipaje EPA şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean care era în zonă.

Victimele, cu vârste între 28 şi 55 de ani, au fost direcţionate spre Spitalul Sf, Spiridon din Iaşi şi Spitalul de Neurochirurgie.

În cea mai gravă stare este o femeie de 55 ani, care a suferit un traumatism toraco-abdominal şi prezintă abdomen acut chirurgical.

Un alt pacient care se afla în autospecială, un tânăr de 28 ani, a suferit traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, plăgi multiple în zona regiunii frontale şi zigomatice.

Cel de-al treilea pacient, un bărbat de 54 ani, a suferit un traumatism toracic. Cu toţii au fost duşi la Spitalul Sf Spiridon.

Şoferul ambulanţei, un bărbat de 33 de ani, a suferit un traumatism cranio- cerebral şi contuzii la nivelul membrelor. El va fi consultat mai întâi la Spitalul de Neurochirurgie.