Accident grav la Tulnici. O fata de 12 ani a fost preluată de elicopterul SMURD

Accident grav în județul Vrancea. Din primele informații transmise de IPJ Vrancea, sunt patru persoane rănite în urma impactului dintre cele două mașini, în urmă cu puțin timp, pe DN 2D, zona Cascada Putnei. Persoanele rănite sunt doi bărbați (cei doi șoferi), o femeie și o fetiță de 12 ani.

Acestora li se acordă primele îngrijiri medicale, la fața locului.

”În urma impactului dintre acestea, au rezultat 4 victime, printre care și 2 copii minori. Pentru unul dintre copii, o fetiță de 12 ani, politraumatizată, în stare de inconștiență, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Brașov.”, a anunțat ISU Vrancea. Circulația rutieră este restricționată pe un sens și se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

În autoturism se afla o familie, formată din bărbat – 49 ani, femeie – 40 ani, fată – 15 ani, fată – 12 ani. În autoutilitară se afla doar șoferul, de 48 de ani. Fata de 12 ani a fost predată elicopterului SMURD, în stare conștientă, fata de 15 ani și femeia de 40 de ani au fost preluate de echipajele SMURD, iar șoferul autoutilitarei a fost preluat de un echipaj SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *