Accident grav la Lețcani după o mașină a intrat într-un stâlp. Patru persoane sunt rănite, printre care și un copil transportat la spital

accident-semn

Astăzi a avut loc un accident rutier pe raza localităţii Leţcani din judeţul Iași.

În urma evenimentul rutier au rezultat 4 persoane rănite dintre care una încarcerată şi inconştientă. Accidentul s-a produs după ce o maşină a intrat într-un stâlp.

Din primele date, se pare că șoferul autoturismului BMW care venea din direcția Podu Iloaiei spre Iași a pierdut direcția de mers într-o curbă și a întrat într-o remorcă oprindu-se într-un stâlp.

Potrivit informațiilor, în accident au fost implicate patru persoane, doi adulți, un bărbat și un copil în vârstă de 5 ani.

„Pacientul din accidentul rutier de la Lețcani, copil 5 ani și 10 luni: Policontuzionat prin accident rutier (pasager spate), TCC cu PC, Contuzie toracoabdominala, Epistaxis anterior oprit spontan CT craniocerebral normal, ecografie abdominala cu 10mm lichid liber în FID. Pacientul este stabil hemodinammic”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Update. Cea mai gravă victima din accident este o femeie, 40 de ani, pasager dreapta. Aceasta are hemoragie subdurala fronto-parieto-temporo-occipitala stânga, fracturi sinus frontal și maxilar, pneumotorax drept, ruptură de splină. S-a internat în clinica 2 chirurgie generală, sala de operații.

Update: Din nefericire, a fost declarat decesul femeii de 40 de ani.