Accident foarte grav in Olt. 6 masini implicate, un mort si 18 raniti. S-a activat Planul Rosu de Interventii

accident olt

Un accident teribil de circulatie a avut loc in aceasta dupa amiaza, pe raza judetului Olt, in dreptul comunei Priseaca. O persoana a decedat si o femeie gravida a fost ranita grav. In total, numai putin de 18 persoane, printre care si doi copii au avut nevoie de ingrijiri medicale.

„În accident au fost implicate şase vehicule, un microbuz, un autocamion, o autoplatformă cu cap tractor, care transporta autovehicule, şi trei autoturisme. În total, au fost asistate medical la faţa locului 19 persoane, o persoană a fost găsită decedată în momentul sosirii echipajelor, politraumatizată prin accident rutier cu leziuni incompatibile cu viaţa, două victime rănite mai grav, dintre care o gravidă, şoferiţă a unuia dintre autoturisme, doi minori de 12 şi şase ani, iar celelalte victime erau adulţi, care prezentau traumatisme, fără a le pune viaţa în pericol. La spital au fost transportate 14 persoane, celelalte fiind asistate medical la faţa locului”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Traficul s-a reluat la normal de abia in cursul serii, pana la degajarea carosabilului, participantii la trafic au fost nevoiti sa circule pe rute alternative.

Foto: Eveniment de Olt