Vrancea | Doi adulti si un copil raniti intr-un accident de tren la Adjud

Sharing is caring!

Accident de tren petrecut in aceasta dupa amiaza pe raza orasului Adjud in cartierul Burcioaia. O masina a fost surprinsa de tren la nivelul trecerii de cale ferata. La ora 16.35, o femeie de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 22, nu a respectat semnalele acustice și luminoase montate la trecerea la nivel cu calea ferată, în zona Burcioaia-Adjud, autoturismul condus fiind acroșat de un tren personal.

În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, a unei tinere de 18 ani și a unui minor în vârstă de 5 ani. Femeia a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi o 1 autospecială de stingere cu apă de la Secţia de Pompieri Adjud, 1 ambulanţă SMURD de la Staţia de Pompieri Panciu şi 1 ambulanţă SAJ.

Echipajele SMURD au preluat femeia de 42 de ani şi copilul, care prezentau leziuni la cap și la membrele inferioare. Tanara de 18 ani a suferit un traumatism toracic, aceasta a fost preluată de echipajul SAJ. Victimele au fost transportate la UPU Focşani. 

Atat traficul rutier cat si traficul feroviar se desfasoara in conditii normale.

shares