Accident mortal la Vânători-Neamț: se circulă pe un singur sens

Un accident grav a avut loc cu puțin timp în urmă în localitatea Vânători-Neamț. Din primele informații, au fost implicate două autovehicule, un taxi și o mașină de mare tonaj.

Șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi intrat pe contrasens și s-a oprit în TIR.

Au intervenit militarii din cadrul ISU Neamț, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială complexă de intervenție. La sosirea salvatorilor victima era încarcerată și inconștiență. După ce a fost scoasă din fiarele contorsionate, a fost preluată de un echipaj SAJ, pentru manevre de resuscitare.

Momentan traficul în zonă este restricținat și se circulă pe un singur sens. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE:

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un autoturism condus de un bărbat, de 58 de ani, din Târgu-Neamț, din direcția Pipirig spre Târgu-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un TIR, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Harghita.

„Din nefercirie, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul bărbatului de 58 de ani. În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.” – au transmis polițiștii nemțeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *