Accident cu un ranit la iesirea din Letcani

Sharing is caring!

Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa amiaza la iesirea din Letcani. Soferul unui autoturism inmatriculat in judetul Suceava a pierdut controlul volanului si dupa ce a parasit carosabilul s-a izbit de un gard.

Conducatorul auto a fost incarcerat fiind nevoie de interventia pompierilor pentru extragerea lui din masina. Soferul sustine ca o alta masina i-a taiat calea si pentru a nu intra in coliziune cu aceasta a franat puternic, parasind drumul european. Din fericire, barbatul nu a suferit rani grave.

Anca Vijiac – purt. cuv. IPJ Iasi:Politistii au fost sesizati prin apelul unic de urgena 112 despre un eveniment care a avut loc pe un drum public. Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca soferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un gard. In urma evenimentului a rezultat ranirea usoara a soferului, acesta a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea intregii situatii de fapt”.

shares