Accesul la Poșta Română nu va fi condiționat de certificatul sanitar

posta-romana-565x377

Compania Națională Poșta Română anunță că va permite clienților acces total la serviciul universal în toate subunitățile poștale, în condiții de siguranță, în contextul suplimentării măsurilor de limitare a răspândirii infectării cu SARS-Cov-2.

Poșta Română este exceptată de la prevederile ce instituie obligativitatea prezentării Certificatului verde, prin natura activității sale de furnizor de servicii poștale universale.

„Toți clienții Poștei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poștale, pot intra în incinta subunităților noastre fără a prezenta certificatul verde. Pensionarii și părinții pot să ridice pensiile și alocațiile așa cum au făcut-o și până acum! Așadar, la intrarea în oficii, nu solicităm prezentarea Certificatului verde, prin care să faceți dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2”, arată instituția, într-un comunicat.

Masca de protecție, distanțarea socială de cel puțin 2 metri între persoane și limitarea accesului în oficiile rămân obligatorii.