Acces gratuit pentru femei, elevi, studenți și pensionari la meciul de joi dintre Poli Iasi si Sepsi

Începând de astăzi, se pot procura biletele pentru cele două jocuri oficiale din Superligă programate la interval de doar 4 zile în Copou, joi cu Sepsi, respectiv duminică, cu FCU 1948 Craiova.

Pentru partida de joi, ora 20.00, când Poli va întâlni pe Sepsi OSK într-un joc restanță contând pentru etapa a VII-a a campionatului, conducerea clubului a stabilit ca accesul să fie gratuit pentru femei, elevi, studenți și pensionari pe baza unor tichete cu valoare 0 eliberate la case.  

Biletele gratuite vor fi eliberate, în limita locurilor disponibile, la Tribuna A, Sectoarele A1, A2, A3, A9, A10, A11, Tribuna B și Peluza A.

Este un cadou pe care vrem să-l facem suporterilor noștri cu prilejul Sărbătorilor Iașului!”, a declarat managerul executiv Florin Briaur.

Pentru procurarea biletelor cu valoare 0 de la case dar și la accesul în stadion, elevii, studenții și pensionarii vor prezenta documente justificative – carnet de elev, carnet de student, respectiv cupon de pensie.

Biletele achiziționate în luna august, când a fost programată inițial partida, sunt valabile pentru jocul de joi cu Sepsi.

Duminică, 22 octombrie, de la ora 15.30, în runda a XIII-a a Superligii, adversara Politehnicii va fi FC Universitatea 1948 Craiova.

Biletele pentru ambele evenimente pot fi achiziționate online, precum și de la casele de bilete de la stadion, după următorul program:

Casa de bilete de la Peluza A:

Luni – vineri, 15.00-19.00

Sâmbătă și duminică, 11.00-15.00

Casa de bilete de la Tribuna A:

Joi, 17.00-19.00

Duminică, 13.00-15.00

Prețurile biletelor pentru fiecare meci sunt următoarele:

20 lei –   intrare generală Peluza A, Tribuna A și Tribuna B

40 lei –   Tribuna 0A și 0B, Tribuna A4 și A8

80 lei –   Tribuna 0

300 lei – Tribuna 0 Fotolii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *