Acces doar cu certificatul verde la Târgul de Crăciun din Suceava

targ craciun suceava

foto: crainou

Restricții de participare la Târgul de Crăciun din Suceava. Primarul Ion Lungu a anunțat că accesul va fi permis doar în baza certificatului verde, excepție făcând copiii sub 12 ani.

În centrul orașului, pe lângă decorațiunile specifice, vor fi prezenți meşteri populari, în căsuţele amenajate în zonă.

„Primăria Suceava intenţionează să organizeze Târgul de Crăciun în perioada 26 noiembrie 2021 – 15 ianuarie 2022. Avem avizul DSP obţinut în cursul zilei de ieri, ca atare vom organiza acest târg de Crăciun, iar accesul se va face cu certificat verde. Va fi un perimetru închis, cu căsuţele pe care le montăm pentru meşteşugari şi pentru comercianţii din cadrul Asociaţiei Produs în Bucovina. Poliţia Locală va verifica accesul pe bază de certificat verde. Este o perioadă critică, dar totuşi oamenii mai au nevoie să se relaxeze, să mai facă şi cumpărături, să nu le luăm bucuria de a avea parte de Târg de Crăciun în acest an”, a transmis Ion Lungu.

Potrivit primarului, accesul în perimetrul alocat organizării Târgului de Crăciun se va face în limita de 30% din capacitatea spaţiului şi vor intra doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS- Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum şi persoanele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Minorii sub 12 ani pot participa la târg doar dacă sunt însoțiți de părinți.