A treia zi la mare pentru copiii nevoiasi din Iasi

copii mare

A treia zi de mare, soare si nisip pentru copiii din Iasi care au plecat duminica spre Constanta. Bucuria simtita de micuti se vede in imaginile pe care preotul Damaschin le surprinde si posteaza pe pagina de facebook. Timpul se scurge repede, iar acestia mai au 4 zile in care se pot bucura de prima vacanta pe litoralul Marii Negre.

Activitatile incep dimineata devreme si se termina o data cu venirea serii. Uneori copiii mananca pe plaja, alimentele gata ambalate in pungi de hartie fiind distribuite de voluntari. La orele amiezii toata gasca merge in camere pentru somn sau alte activitati.

Dan Damaschin, preot: „La noi copiii au activitati chiar si in apa. Nu intram in mare doar ca sa facem baie doar sa ne jucam cu colaceii. Avem activitati de dimineata pana seara. Pe la deserturile de dimineata si activiatile de joc, copiii invata avem spectacole artistice de cea mai buna calitate, cu interpreti dintre copii bineinteles.”

Lista donatiilor ramane deschisa pentru acest proiect, iar cei care doresc sa ajute, pot lua legatura pe retelele de socializare cu preotul Dan Damaschin.