A murit si a doua fetita victima a incendiului din Vladomira

Incendiu-Vladimira

Cele doua fetite surprinse in incendiul petrecut pe 9 februarie intr-o casa din Vladomira, comuna Trifesti au murit din cauza arsurilor suferite atunci. Prima care s-a stins a fost Andreea care a cedat zilele trecute.

„Dragilor, în ciuda eforturilor făcute de fiecare dintre noi și, în mod special de medicii din spital care au vegheat zi și noapte pentru ca Maria – fetița de doar 3 anișori cu arsuri de 40% pe suprafața corpului să-și poată reveni, din păcate, corpul firav al copilei nu a mai rezistat durerii, iar micuța Maria s-a mutat alături de surioara ei Andreea, la Cer.Nu-mi rămâne decât a mă ruga Domnului Hristos să ne întărească în nădejdea Învierii dimpreună cu Maria și Andreea. O vom conduce pe ultimul drum vineri, de la ora 12:00 și ne vom asigura ca totul să fie cât mai creștinește posibil.Bunul Dumnezeu să le fericească cu îngerii!”, scrie preotul Dan Damaschin pe pagina lui de Facebook.

Cele doua fetite de 3 si 4 ani se aflau in grija surorii lor de 11 ani. Patutul copiilor a luat foc din cauza jarului cazut din sob. Un vecin a intrat in casa si le-a scos pe cele doua micute dar acestea suferisera arsuri mari. Fata de 11 ani s-a ales si ea cu arsuri pe 2 la suta din suprafata corpului.