A murit președintele Consiliului Județean Vrancea

A murit președintele Consiliului Județean Vrancea. Cătălin Toma s-a stins din viata la doar 46 de ani

A președintele Consiliului Județean Vrancea

Catalin Toma se afla internat de câteva zile intr-un spital din Capitala. Vestea morții acestuia a venit ca un soc pentru întreaga comunitate.

„Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un coleg și un exemplu de profesionalism și devotament față de județul nostru. El a adus schimbări semnificative și a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieții noastre cotidiene. A fost un lider vizionar și un susținător al comunității, aducând inovație și energie în toate demersurile sale”, a transmis Consiliul Județean Vrancea.

Ultimul eveniment la care a participat președintele CJ Vrancea a fost întrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 și 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreședinte al Comisiei de Guvernanță.

„În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor și colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniți în durere și recunoaștem contribuțiile sale semnificative la dezvoltarea și bunăstarea județului Vrancea”, a mai transmis Biroul de Presa al CJ Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *