A murit mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, de la Opera Iași. Fusese victima unui accident în luna mai

maria-macsim-nicoara

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, de la Opera Iași, s-a stins din viață azi-noapte, după câteva luni de luptă, în urma unui accident suferit în propria casă.

Aceasta a căzut pe scări în luna mai și a fost găsită de soțul ei pe jos, dar familia a chemat ambulanța abia a doua zi dimineața.

Deși femeia a suferit mai multe leziuni, la cap, torace și coloană, totuși medicii i-au dat șanse mari de supraviețuire, dar doar după mai multe operații.

Ea a fost internată în luna septembrie, la Spitalul Nicolae Oblu, dar a ajuns acasă în luna decembrie, după mai multe solicitări ale familiei.

„De acum vă răsună vocea în ceruri și vă aplaudă îngerii, așa cum am facut-o și noi de câte ori am avut ocazia.  Sper și îmi doresc sa fiți bine acolo sus, în împărăția cerurilor… Am să vă pastrez în suflet așa, cu zâmbetul larg pe care îl aveați pe față prima dată când v-am cunoscut și nu am să vă uit niciodată parfumul, care se simte încă în sala de canto!! Mulțumesc pentru tot ce ați însemnat pentru mine, ați plecat mult prea devreme. Drum lin”, a scris pe Facebook Alexandra Magdalena Dornianu.