A murit încă un rănit după catastrofa din Crevedia. Bărbatul avea arsuri pe 90% din corp

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, care a fost rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia, a murit, joi, la Spitalul Floreasca din Capitală. Este a treia persoană care a murit în urma catastrofei.

Este vorba despre un localnic de 63 de ani, civil, care a fost rănit în prima explozie, dintre cele trei care au avut loc la stația GPL.

Bărbatul suferise arsuri pe 90% din suprafața corpului și era internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”. Pacientul era instabil hemodinamic, fiind intubat și ventilat mecanic.

În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns aici pentru că șansele de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație sunt extrem de reduse.

„În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei”, a transmis Ministerul Sănătății.

Bilanțul tragediei a ajuns în acest moment la trei morți și 55 de răniți. Mai mult de jumătate din persoanele rănite în timpul exploziilor sunt pompieri, jandarmi și polițiști. 

Prima persoană care a murit exploziilor a fost un bărbat care a făcut infarct atunci când și-a văzut soția arsă de vie. 

A doua victimă decedată este soția bărbatului, care a murit a doua zi după tragedie, la spital. 

sursa stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *