A murit de COVID-19 actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru, susținător al teoriilor conspiraționiste

bogdan-stanoevici-a-murit-de-covid-19-493718

A murit Bogdan Stanoevici, fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

Acesta se afla internat la Spitalul Sf. Pantelimon din București din luna decembrie a anului trecut, când fusese diagnosticat cu COVID-19.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Stanoevici în luna noiembrie.

De asemenea, fostul ministru a participat în luna mai 2020 la un protest împotriva măsurilor sanitare, atunci când s-a pupat și îmbrățișat cu participanții acelei acțiuni.

Stanoevici spunea că virusul este creat în laborator, iar brevetul ar fi înregistrat la Paris și New York.