„A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni”. Pisica Miţi, care a mers singură la spital să nască își caută o familie

În luna aprilie, imaginile cu pisicuţa Miţi, care a mers singură la o clinică veterinară din Iaşi şi a căutat ajutor pentru a-şi aduce puii pe lume, a înduioşat o ţară întreagă. Felina a dat târcoale clădirii şi a mieunat la uşi până a fost băgată în seamă. Medicii veterinari încă îi caută o familie iubitoare. Puiuţii lui Miţi au fost adoptaţi, însă pe ea nu a mai vrut-o nimeni.

„A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni. Povestea mamei Miţi a impresionat tot internetul, în aprilie, când a venit singură la veterinar să își fete cei 4 puiuți. Așa a simțit ea. A simțit că spitalul veterinar e o decizie bună și că va putea să își crească puiuții în siguranță la noi. 

Mama Miți a rămas a nimănui și a unui colectiv întreg de medici, care fac cât pot, cum pot, pentru ea, în vâltoarea pacienților și a aglomerației. Am primit sute de comentarii pentru ea. La final nu a mai vizitat-o nimeni.

Acum vine rugămintea mea. Vă rog să ne ajutați să îi găsim o căsuță. Vă spun de pe acum condițiile noastre, că pisici “pe lângă casă” avem cu toții: stăpâni responsabili, la bloc sau la casă (important e să fie păzită bine), stăpâni din Iași, să avem posibilitatea să ne ocupăm noi din punct de vedere medical de ea şi să o iubească pe măsura inteligenței pe care o are”, este apelul echipei medicale care o îngrijeşte în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *