A început vaccinarea cu a treia doză la Antibiotice Iași

vaccin antibiotice 1

sursă: antibiotice

La Centrul de vaccinare Antibiotice a început, marți, administrarea celei de-a 3-a doze de vaccin anti-Covid persoanelor care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua (cu Pfizer, Moderna sau Astra Zeneca).

Imunizarea cu doza 3 este ferm recomandată în primul rând persoanelor vulnerabile, cu risc mare de dezvoltare a unor forme severe de boală (persoane peste 65 ani și cele cu boli cronice, indiferent de vârstă), precum și persoanelor cu risc mare de expunere: personal medico-social și din învățământ.

Accesul este permis, însă, și celorlalte categorii de persoane care au cel puțin 6 luni de la administrarea dozei a doua de vaccin.

Aflată printre primele persoane vaccinate, familia Dăscălița face parte din categoria persoanelor vulnerabile din cauza vârstei.

“Ne dorim foarte mult ca pandemia să se oprească, să nu mai stăm cu teama că ne îmbolnăvim, când noi chiar putem face ceva: să ne vaccinăm. Credem foarte mult în vaccin și suntem întru totul împotriva dezinformării din media.”, a declarat dna. Ana Dăscălița.

Centrul de vaccinare a+ este organizat în cadrul Cabinetului Medical Antibiotice. Programul de funcționare este zilnic, de luni până duminică inclusiv, între orele 08.00 – 20.00. Cei interesați se pot programa prin intermediul platformei naționale (https://programare.vaccinare-covid.gov.ro) sau se pot prezenta direct în centrul de vaccinare.