Video | A inceput „spectacolul” Ligii 1

ana maria prodan

Oficialii din fotbalul romanesc incearca sa gaseasca solutii pentru lipsa spectatorilor de pe stadioane. Liga 1 a debutat intr-un anonimat total. La Giurgiu, o mana de microbisti au fost prezenti in tribune iar cel mai vocal suporter a batut sute de kilometri, tocmai de la Botosani. Multi au schimbat canalul dupa ce fanul a urlat in continuu pentru echipa favorita iar microfoanele de fond au captat toate scandarile acestuia.

Nici la Cluj, debutul sezonului nu a fost primit prea bine de catre fani. Putini s-au incumetat sa urmareasca meciul CFR-ului cu Iasi. Bineinteles ca, la finalul meciului, Dan Petrescu a condimentat „produsul” cu un nou atac fara perdea la adresa arbitrilor.

Cel mai comentat episod de la redebutul Ligii 1 este „croseul” de dreapta aplicat de Ana Maria Prodan lui Dan Alexa. Prin culise se tot vorbeste ca impresara si antrenorul Astrei ar fi iubiti. Cei doi neaga. Cert este ca, Telekom Sport anunta ca Ana Maria a facut o criza de gelozie dupa meci, antrenorul fiind asteptat de o duduie in parcarea stadionului.

Si cand te astepti la un spectacol pe teren, de fapt, ai parte de o rafuiala telenovelistica la vestiare. A inceput „spectacolul” Ligii 1!