A început numărătoarea inversă!

foto_oameni

A început numărătoarea inversă. A mai rămas o singură zi pentru ca liderii PSD să pună la punct ultimele detalii pentru marele protest stabilit de conducerea partidului. 300.000 de oameni din toată ţara ar urma să fie maine în Bucureşti pentru a manifesta împotriva abuzurilor din justiţie.

Urmează un sfârșit de săptămână aglomerat în București.Nu este singurul eveniment pentru care oamenii vor ieși din casele lor. Protestatarii #Rezist au anuntat în mediul online că vor organiza si ei o manifestație maine, între 18.00 și 23.00. Autorităţile estimează că la evenimentele din acest weekend, din capitala, vor participa zeci de mii de persoane. De dimineaţă şi până seara, vor fi organizate spectacole de teatru şi muzica în aer liber, acţiuni de protest şi marşuri.

De departe însă, cel mai animat eveniment se anunţă mitingul împotriva abuzurilor, organizat de PSD. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că în cererea de autorizare pentru mitingul PSD a fost estimat un număr de 220.000 – 250.000 de persoane.