A inceput “marea peticeala”. Val de nemultumiri din partea iesenilor la adresa Primariei

Sharing is caring!

Iasul arata ca dupa bombardament pe principalele artere din oras cat si pe stradutele din cartiere. Gropile aparute dupa ce s-a topit zapada s-au inmultit iar soferii au probleme mari in a le evita. Un iesean a intrat ieri cu masina intr-o groapa iar una dintre anvelope a cedat. Acum el este sfatuit de alti soferi sa dea primaria in judecata, dupa un precedent creat in Cluj, unde un sofer a castigat in instanta 3500 euro dupa ce si-a stricat masina intr-o groapa.

De ieri, Primaria a inceput sa acopere gropile din oras insa iesenii sunt total nemultumiti. O postare pe pagina oficiala de Facebook a Primariei prin care s-au anuntat zonele in care se plombeaza a starnit reactii critice ale oamenilor.

Corneliu Butnaru: “În Cartierul Frumoasa când veniți? Mai rău că la tara”.

Alex Tunza: “Nu inteleg nevoia Primăria Municipiului Iași de a se lauda cu niste lucruri pe care ar trebui oricum sa le faca. Eu la serviciu nu ma laud daca imi fac in fiecare zi treaba. Sincer, cine ar trebui sa repare drumurile? Asociatia Veterinarilor din Romania? Scoala nr 25? Nu va mai laudati cu chestii care tin oricum de voi. Sau mergeti si voi pe ideea lui Dragnea, care zicea ca Guvernul a facut foarte multe lucruri, doar ca ministrii nu au comunicat cum trebuie populatiei ce au facut ei? Un lucru cu care v-ati putea lauda (atunci cand il veti face) ar fi ca ati reabilitat termic (si vizual as adauga) toate blocurile din Iasi. Asta nu tine 100% de voi, dar ati putea face demersuri pentru a tine 100% de voi”.

Sorin Radu: “Pe Soseaua Voinești au asfaltat 8 gropi din câteva zeci poate sute si au dispărut de 2 zile. Mai verificați si daca au fost executate lucrările inainte sa va lăudati cu ele”.

Tutu Ionut: Primăria Municipiului Iași, pe Bld. Poitiers ar fi cazul să încetați cu peticeala și să turnați asfalt ca lumea. De asemenea și pe Str. Plantelor, nu vreți să treceți pe sub pasajul care leagă cartierul de Clopotari”.

Dana SD: “Mergeți și în centru pe str Nicolae Gane. Parca au trecut tancuri pe acolo”.

Ionel Jo: “In Nicolina, pe Libertatii deja e a 2-oara in iarna asta cand se carpeste. Pana la primavara cred ca o sa mai fie cel putin o data daca se face aceiasi treaba de mantuiala”.

Stefan Daniel: “Va asteptam si pe sos Barnova, sensul de mers neafectat de lucrarile Delgaz este plin de cratere”.

Sorin Lupascu: “Dar panarama aia pe care ați făcut-o, înainte de anul nou, pe strada Bucium, lângă secția 5 Politie, cui o lăsați. Dar nu va e rușine sa va bateți joc de atâta lume?”

Iulia Cristea: “Bani cheltuiți degeaba se asfalta cu groapa plină cu apa. Spălare de bani și bătaie de joc”.

Ionut Apetrei: “E rupt tot orasul”.

Andrei Sandu: “Multe mulțumiri drumurilor publice si administratorilor acestora . O “micuță” groapă luată regulamentar cu 50 . Mi-a făcut seara mai bună , e inevitabil sa nu iți distrugi mașina pe aici “.

Raisa Tania: “Ne poate spune cineva concret cine este responsabil de aceasta situație pe șos. Iași – Voinești? Nu vrem decât să știm cui să-i urăm multă sănătate”.

shares