A început „EconomIS” 2018

foto_statistici

Astazi a inceput prima editie a proiectului Universitatea de Vara pentru Elevi „EconomIS”, organizat de Liga Studentilor Economisti in parteneriat cu Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor si Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Pe durata a 14 zile, 51 de elevii veniti din 25 de judete ale tarii si Republica Moldova, vor experimenta viata de student.

Intregul program al proiectului se centreaza pe crearea cat mai realista a atmosferei studentesti printr-un cumul omogen al cursurilor si al seminarelor cu activitatiile sociale de cunoastere, autocunoastere si dezvoltare personala.

Proiectul este sustinut de Liga Studentilor Economisti iar participantii vor avea ocazia sa treaca prin intreaga diversitate a specializarilor oferite de Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor dar si sa inteleaga necesitatea cursurilor universitare.

Experienta celor 14 zile se va finaliza cu un examen ce va testa cunostintele acumulate de elevi. Universitatea de Vara pentru Elevi „EconomIS” este organizata la nivel national de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania, sub sloganul „Noi invatam in Romania!”.