A început Congresul Stomatologilor

foto_BASS

De astazi si pana pe 12 mai, la Iași, la Palas Congres Hall și Teatrul Național ‘Vasile Alecsandri’, se va desfășura cea de-a 23-a ediție a Congresului Societății Balcanice de Stomatologie (BaSS), unul dintre principalele evenimente ale anului în Europa, abordând tematica ‘medicinei dentare a tânărului în raport cu cea a pacientului vârstnic.

Evenimentul este un reper pentru lumea medicală din Europa si este prezidat de prof. univ. dr. Norina Forna, președintele ales al Societății Balcanice de Stomatologie.

La eveniment s-au înscris deja peste 700 de participanți din peste 10 țări. Peste 500 de lucrări științifice au fost înscrise în competiția Congresului. România găzduiește Congresul BaSS pentru a patra oară, însă este pentru prima dată când acesta se va desfășura la Iași.

Cu acest prilej, vor fi dezbătute și enunțate politici de sănătate privind internaționalizarea practicii medicale stomatologice.

Manifestările Congresului vor avea un caracter interdisciplinar, adresându-se atât practicienilor, medicilor stomatologi, cât și specialiștilor din domeniul medical și tinerilor medici rezidenți și studenți.