A fost distractie si voie buna la Miroslava de Ziua Copiilor

miroslava

De ziua lor, copiii din Miroslava s-au intalnit cu personajele indragite ale spectacolului “Mica sirena”. Nici mamicile nu s-au lasat mai prejos, au organizat un targ in scop caritabil.

Cei mici au fost cuceriti de toate provocarile: divertisment, muzica si voie buna. Pustii au vizionat si un spectacol de teatru din care au tras si concluzia ca e bines a asculti mereu de sfatul bun al parintilor.

Dan Nita, primar Miroslava: „Ca pregatire am adus trupa de teatru de la Luceafarul pentru a se distra copiii. Avem doua coruri de la Scoala Constantin Lagar si Mitropolit Vaarlam si afara avem targul mamicilor, o colecta pentru tinerii sau copiii care sunt necajiti, atat din Miroslava cat si din alte localitati”.

Mihaela Vechiu, consilier turism: „Sarbatorim 1 iunie cu o zi in urma pentr ca aveam deja de ceva timp organizat pe data de 2, Targul Mamicilor organizat de comunitatea din Miroslava si am zis sa dublam sarbatoarea mutand ziua de 1 pe 2 iunie. Copiii sunt asteptati cu baloane, dulciuri si surprize de catre primaria Miroslava si in acelasi timp invitam copiii si parintii sa doneze la targul caritabil care are loc in acelasi timp in parcarea primariei. Donatiile facute la targ au mers catre familia Tatar din Bratuleni”.