A fi sau a nu fi…tatuator!

tatuaj

Controlor de trafic aerian, tatuator, cosmetician, make-up artist şi hairstylist sunt cele mai bănoase meserii din România, într-un top al joburilor pentru care nu ai nevoie de studii superioare.

O analiză a veniturilor de pe piața muncii arată ca pe locul II în topul celor mai bănoase meserii se afla artistul tatuator. Cu un curs de calificare în tatuare,  talent la desen și multă pasiune pentru artă, un tânăr fără studii superioare poate câștiga si până la 6.000 de lei pe lună. Cel putin asa zice statistica!

Si ,ca in orice profesie, exista si grade de excelenta. De la tatuator la artist tatuator drumul comporta talent, munca si pasiune.

L-am intrebat pe Castor, artistul tatuator de la Iasi celebru in toata lumea, care ar fi reteta ca sa ajungi de la mestesug la arta.

Iar pe final ne-am gandit ca v-ar ajuta un pont tot de la artist, mai ales daca v-ati gandit sa va faceti cadou un tatuaj.

Artistii tatuatori spun că în ultima vreme se pune mare accent pe detalii. Specialiştii vă îndeamnă însă să vă gândiţi bine dacă vreţi un tatuaj. Nu uitaţi că modelul rămâne acolo ,poate, toată viaţa.