A doua editie de lansare a meniului de sezon la Pleiada Boutique Hotel

Sharing is caring!

Toamna se aseaza in farfurii, chiar la Pleiada Boutique Hotel Iasi. Meniul de Toamna- Iarna vine sa incante papilele gustative ale tuturor iubitorilor de mancaruri autentice. Delicatesele culinare  nu-i bucura doar pe oaspeti, ci si pe producatorii locali care furnizeaza materia prima. Aceasta fiind dovada ca sanatatea se gaseste in farfuriile aduse cu grandoare de iscusitii ospatari pe care ii are amplasamentul.

Dora Morhan – manager Pleiada Boutique Hotel Iasi

Faptul ca timp de 18 luni, oaspetii nostri au putut sa savureze aceste arome atat de reale, a facut ca primul eveniment de lansare a primului meniu sa fie sold-out in mai putin de 24 de ore. De aceea, pe 1 noiembrie incepand cu ora 17,  vom avea o a doua editie a lansarii meniului de toamna-iarna.

In spatele acestui mare eveniment, stau furnicutele din bucatarie care, pe langa ingredientele de baza folosite, pun suflet si multa pricepre.  

Editia va avea ca “vedete” cinci feluri de mancare. Acestea sunt asortate cu un pahar de vin, care, prin nuantele robuste sau subtile va pune in valoare acel gust unic.

Iurie Parcalab- bucatar Pleiada Boutique Hotel Iasi

Am folosit produse de sezon, de la km 0. Sunt mult mai bio, mult mai gustoase si este mult mai placut de lucrat cu ele.

Materia prima folosita in asortarea meniului este achizitionata de la producatorii locali. Pleiada Boutique Hotel Iasi iubeste rafinamenul si autenticitatea, iar clientii sunt asteptati sa guste anotimpul din bucate!

shares