A calcat un om cu masina si s-a dus linistit acasa

Sharing is caring!

A ucis un om cu masina, apoi s-a facut nevazut. S-a intamplat aseara, in localitatea Dobrovat, din judetul Iasi. Cateva ore mai tarziu, soferul vinovat de producerea accidentului mortal a fost gasit de politisti.

Initial, nu si-a recunoscut vina, ulterior a marturisit adevarul. Acum este  anchetat pentru doua fapte penale si risca ani grei de puscarie.

Oamenii din sat au alertat politia, dupa ce au vazut urme de sange pe sosea si un barbat zacand pe asfalt. Dupa ce au analizat imaginile de pe o camera de supraveghere din zona, oamenii legii au ajuns la soferul implicat in accident. Pe masina acestuia au gasit urme de creier si par, ambele provenind de la victima.

Soferul vinovat sustine ca avea o viteza de aproximativ 60 de km la ora, in momentul in care a trecut cu masina peste barbatul prabusit pe sosea. Nu a coborat sa vada ce s-a intamplat si a plecat mai departe, fara sa realizeze fapta pe care a comis-o.

Soferul nu consumase alcool inainte sa urce la volan. Acum este cercetat pentru parasirea locului accidentului si ucidere din culpa. Daca va fi gasit vinovat, risca ani grei de inchisoare.

shares