„A aruncat-o de pe balcon jos cu un geamantan”. Detalii noi din cazul tulburătoarei crime de la Mangalia. Acasă, la Vaslui, familia fetei ucise nu își explică de ce s-a întâmplat asta

Ucisă în bătaie şi aruncată sub o bancă, în parc. Este sfârşitul cumplit al unei adolescente de 18 ani, din Vaslui. Trupul ei a fost găsit ieri dimineaţă, într-un parc din Mangalia, la doi paşi de plajă.

Apar noi detalii în cazul crimei care a șocat o țară întreagă. Alina, tânăra de 18 ani din Vaslui care a mers la mare pentru a lucra a fost ucisă cu sânge rece chiar de cea care îi era prietenă din copilărie. Nimic nu explică insa furia și agresivitatea cu care, Loredana și-a ucis cea mai buna prietenă.

Trupul tinerei, zdrobit în bătaie, a fost găsit ieri, puţin după ora 5 dimineaţa, de un bărbat care traversa parcul Tosca, din Mangalia. Astazi, povestea a inceput sa prinda sens. Potrivit unor surse, Alina avea un iubit, iar prietena ei Loredana o invidia pentru asta. Ba mai mult, aceasta ar fi încercat să îi despartă.

Filmul crimei este încă un mister. Potrivit unor tineri care sunt cazați in zona in care erau si cele doua prietene, Loredana ar fi ucis-o pe Alina, iar mai apoi i-a pusa trupul intr-un geamantan furat. De aici, ca sa scape de trupul fetei, Loredana a aruncat geanta de la balcon si a coborat pentru a gasi un taxi.

„A furat un geamantan şi a aruncat-o de pe balcon jos, s-a dus pe jos până în Tosca. A lăsat-o pe bancă. A aruncat-o de la 1. Geamantanul l-au găsit în cameră”, a declarat un martor, potrivit Observator.

„Valiza a aruncat-o în spate, a cărat cu un băiat. A chemat taxiul. A vrut să plece. S-a oprit taximetristul. Se vede pe camere. Din ce am înţeles se certau mai des”, a declarat un alt martor.

„Nu m-am gândit niciodată că nu mai e în viaţă”. Este declaraţia plină de durere pe care iubitul Alinei a făcut-o pentru Observator.

Sergiu, iubitul fetei a trecut prin agonie în orele disperate în care nu a reuşit să dea de fată. Nu a bănuit nicio clipă că tânăra este moartă.

„Eu am vorbit pe la ora 2 cu Alina. Şi mi-a spus că vrea să se culce. Pe la 4.30 îmi dă mesaj că vrea să se despartă de mine, că m-a înşelat. Mi-am dat seama că nu e ea. Am insistat şi să o sun. Pe la 4.47 mi-a dat mesaj că ea pleacă acasă, că fumează o ţigară pe bancă şi aşteaptă taxiul. Am tot sunat-o. I-am dat mesaj. Am văzut că nu răspunde i-am scris Loredanei. Loredana se tot lua de Alina de la orice. Că îi ia lucrurile, la mâncare. De nimica toată. Trebuia să stea până pe 15, i-am zis să vină mai devreme. Pentru că eu trebuia să plec în Germania, a zis că vine mai devreme. Mă înţelegeam cu ea. Ultimul mesaj la 2 si 4 minute. După mesajul despărţirii mi-am dat seama că nu e ea. Alina nu avea parolă la telefon. Nu m-am gândit niciodată că nu mai e în viaţă. Nu ştiu de ce a omorât-o”, a povestit tânărul pentru Observator.

Şi mesajele pe care Alina i le-a trimis i s-au părut suspecte. Mai ales, că până atunci nu era niciun semn de criză în relaţia lor.

 – Vreau să ne despărţim. Nu mai suport vina că te-am înşelat. Găseşte pe cineva mai bun.

– Ce s-a întâmplat, de ce nu dormi?

– De ce zici astga, răspunde, te rog. Ştiu că nu sunt destul de bun şi de ajuns. Dar na, asta e decizia ta.

– Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o ţigară şi după i-au un taxi până la gară.

– Nu am înţeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat, ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos. Te rog frumos.

De la celălalt capăt nu mai avea însă cine răspunde. Aşa că Sergiu a contactat-o pe Loredana ca să o trezească pe Alina. A continuat o serie de discuţii în care fata o făcea pe îngrijorata, deşi în realitate tocmai îşi ucisese prietena. 

La Vaslui, acasă la Alina este liniște. Rudele sunt socate si indurerate de cele intamplate și spun că acum isi doresc doar sa afle adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *