A ajuns gazul și la Vlădiceni

foto_aragaz

Cu toate ca satul Vladiceni din comuna Tomeşti este situat la câţiva kilometri de Iaşi, localnicii asteptau de ani buni sa ajunga si la ei in sat o conducta de gaze naturale. Acestia si-au vazut , in sfarsit ,visul cu ochii, chiar intr-o zi de mare sarbatoare, de Sfanta Maria Mica. Primarul Stefan Timofte a promis ca anul viitor Vladiceniul va avea si un dispensar.

Aducţiunea de gaz din satul Vlădiceni a fost realizată din fondurile comunei şi a costat aproximativ 400.000 de lei. Primarul Ştefan Timofte a fost prezent, sâmbătă, alături de alţi reprezentanţi ai instituţiei, la sfinţirea conductei. Edilul a promis ca investitiile din Vladiceni nu se vor opri aici: anul viitor se vor mai asfalta strazi si se va construi si dispensarul mult asteptat de localnici.

Oamenii sunt bucurosi ca , dupa ani de asteptari, isi vor putea usura munca iar conditiile de viata li se vor imbunatati considerabil – acum mai ramane ca ei sa rezolve racordarea la conducta de gaz.

Evenimentul a fost unul care s-a armonizat perfect cu Zilele Comunei Tomesti, alături de diverse recitaluri de muzică uşoară şi populară, concursuri sportive, meciuri de fotbal, focuri de artificii sau celebrarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.