9000 copii sărmani vor primi daruri de Paște

parintele-dan-damaschin-a-reusit-cele-7000-de-pachete-pentru-copii-sunt-inc-curs-de-distribuire

Aproape 9000 copii provenind din familii nevoiase vor primi daruri de Paste din partea Asociatiei Glasul Vietii. Parintele Dan Damaschin si voluntarii pregatesc pana atunci pachetele. Momentan, in depozitul organizat pentru strangerea darurilor se lucreaza de zor. Copiii vor primi hainute noi, produse alimentare si de igiena. Costurile fiecarui pachet se ridica la suma de 250 lei. Momentan, peste 1800 copii mai asteapta un donator.

Dan Damaschin – preot Biserica Maternitatii Cuza Voda:

„Este greu de descris stadiul campaniei. Sunt munti de saci si cutii de haine, camioane de alimente. Am inaugurat camera frigorifica, microbuze cu produse de igiena. Este o forfota in sensul autentic al cuvantului. Pentru a fi eficienti a trebuit sa ne impartim pentru a putea ajunge la atatia copii intr-un timp util si necesar.

In Sambata Mare, cei 8950 copii pana in pranz trebuie sa aiba pachetul acasa apoi vor merge tare fericiti la slujba de Inviere pentru ca vor avea hainute noi. Cand vor veni de la Inviere vor avea si o masa bogata, ceea ce au visat ei sa manance in tot acest timp, pentru ca sunt pusi la post de nevoie