8 percheziții și rețineri, într-un dosar penal instrumentat de SIC Iași

politia

8 persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, după ce au sechestrat două persoane intr-o casă din Miroslava şi i-au ars cu ţigara, apoi i-au bătut.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au desfăşurat 8 percheziţii domiciliare, ieri. Au fost ridicate bunuri şi obiecte care ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor şi un autoturism.

Astăzi, inculpații vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi,pentru săvârșirea infracțiunilor de sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, tâlhărie calificată, ameninţare, influenţarea declaraţiilor şi sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi, iar la acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Miroslava, Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi şi jandarmi.