8 paturi libere la ATI in spitalele iesene pentru bolnavii Covid

terapie intensiva

Referitor la gradul de ocupare al paturilor (inclusiv paturi ATI) din spitalele suport COVID-19, conform raportărilor, astăzi, 08 noiembrie 2020, sunt ocupate 512 paturi, din care 46 sunt paturi ATI. In ceea ce priveste gradul de ocupare pentru paturile ATI, din cele 46, 7 sunt ocupate la Spitalul de Boli Infecţioase, 4 la Spitalul Mobil Letcani, 6 la Spitalul de Pneumologie, 6 la Spitalul Municipal Paşcani, 2 la Spitalul de Recuperare, 5 la Spitalul C.F. Iasi si 16 la Spitalul de Neurochirurgie.

In momentul de faţă mai sunt libere 8 paturi ATI: 2 paturi la Spitalul de Boli Infecţioase, 2 la Spitalul Mobil Letcani, 3 paturi la Spitalul de Recuperare si un pat la Spitalul C.F. Iasi.

Situația în spitalele ieșene suport Covid-19

În spitalele suport COVID-19 mai sunt libere 170 de paturi: 4 la Spitalul Mobil Letcani, 5 paturi la Spitalul de Pneumologie, 5 paturi la Spitalul de Recuperare, 57 de paturi la Spitalul CF Paşcani, 25 la Spitalul de Boli Infecţioase, 23 de paturi la Spitalul Militar, 32 de paturi la Spitalul Harlau, 2 paturi la Spitalul “Sf. Spiridon” şi 17 de paturi la Spitalul CF Iaşi. 

În ceea ce priveşte Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”, centru suport COVID-19 pentru bolnavii care au nevoie de asistenţă medicală de specialitate, sunt ocupate 2 paturi ATI. Mai menţionăm că în momentul de faţă sunt 24 de bolnavi confirmati pozitiv cu noul coronavirus care fac dializă la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” Iaşi.