700 de bilete virtuale vândute pentru Poli Iași – FC Botoșani, până acum

1009092-poli-iasi-spectatori-facebook

Oficialii Politehnicii Iași anunță faptul că până în acest moment s-au vândut circa 700 de bilete virtuale pentru partida pe care ieșenii o vor disputa luni, împotriva formației FC Botoșani.

Comunicat Politehnica Iași:

În 24 de ore de la punerea în vânzare a biletelor virtuale pentru meciul de luni Poli – FC Botoșani, cei care iubesc echipa noastră au achiziționat peste 700 de tichete la prețul de 1,945 RON (rotunjit 2 lei)! E mult, puțin, voi puteți aprecia asta! Noi vă mulțumim și vă reamintim că au mai rămas 48 de ore până la startul jocului de luni, suficient timp să vă arătați susținerea și atașamentul față de culorile alb-albastre.

Prețul simbolic al unui tichet este de 1,945 lei și poate fi achiziționat de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall – parter și online, pe site-ul bilete.politehnicaiasi.ro! Anul 2020 ne-a schimbat tuturor viața, virusul Sars COV-2 ne-a privat de multe dintre plăcerile și pasiunile noastre. Și sportul rege a avut de suferit! Întrecerile fotbalistice au fost întrerupte, apoi s-au reluat fără fani în tribune. Suntem convinși că nu va mai dura mult, iar suporterii vor avea din nou bucuria de a reveni în arene și să sărbătorească victoriile echipei favorite. CSM Politehnica Iași este una dintre formațiile privilegiate, cu fani care, în ciuda măsurilor impuse de autorități, au ținut să-i susțină la meciuri pe alb-albaștri, chiar și de la porțile stadionului Emil Alexandrescu.