7 unitati de invatamant din Iasi, inchise din cauza cazurilor de Covid

Sharing is caring!

Noi cazuri de infectari cu noul coronavirus in randul profesorilor si elevilor din Iasi. Pana la acest moment sapte unitati de invataman au raportat cazuri de coronavirus. Spre exemplu la Școala Gimnazială „Ion Simionescu”  sunt 4 cazuri, toate cadre didactice diagnosticate cu COVID. La scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun”  un invatator a fost confirmat cu coronavirus.

Aceeasi situatie este si la Gradinita cu program prelungit nr.22 si la nr.26. Cazuri au fost inregistrate si in in randul elevilor. Atat la Colegiul Pedagogic, cat si la colegiul “Gheorghe Asachi“ cate un elev a fost confirmat cu virusul SarsCov-2. Din pacate, s-a inregistrat si un caz la un prescolar de la gradinita cu Program Prelungit nr. 12.

Totodata, in urmatoarele 14 zile au fost suspendate cursurile pentru toate unitatile de invatamant in care au fost confirmate  cazuri de persoane infectate cu noul coronvirus. Aici cursurile vor fi tinute exclusiv in mediul on line. In plus, in aceste unitati scolare s-a dispus masura izolarii cazurilor confirmate, igienizarea si dezinfectia spatiilor unitatilor scolare.

shares