7 sate din comuna Miroslava vor avea canalizare

foto_Miroslava

Cu peste 35.000 locuitori, dupa estimarile celor de la Primarie, comuna Miroslava se dezvolta in urma finantarilor cu fonduri europene, de la bugetul local sau imprumuturile acordate de banci. Mai multe drumuri din comuna sunt reabilitate in timp ce 7 sate vor beneficia in curand de canalizare.

Dan Nita – primar Miroslava: „Suntem in curs de finalizare, de asfaltare a unui proiect de 7 kilometri pe 11 strazi din satele comunei Miroslava, finalizarea lucrarilor de canalizare pentru 7 sate din comuna Miroslava si anume Vorovesti, Valea Ursului, Bratuleni, Uricani, Gaureni, Miroslava Vale si Ciurbesti, finalizarea modernizarii Liceului Agricol Miroslava, caminul si cladirea Liceului Tehnologic”.

Scolile inchise in urma cu 9 ani vor fi modernizate ca urmare a intineririi populatiei. Primarul Miroslavei crede ca in viitor oamenii isi vor indrepta atentia catre scolile din comuna, mai ales ca exista un proiect pentru ridicarea unei unitati de invatamant dedicata copiilor din clasele 1-8 si atragerea unei universitati in zona.