7 noiembrie, zi istorică – se votează Autostrada Unirii

foto_autostrada_2

7 noiembrie ar putea ramane in istorie ca ziua in care s-a votat autostrada A8. Maine, la ora 12.00, in plenul Camerei Deputatilor va fi supus votului proiectul de lege privind construirea Autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș, singurul proiect de dezvoltare care poate salva Moldova de sărăcie, in opinia asociatiilor iesene care lupta pentru autostrada pe toate fronturile.

„Așteptăm cât mai mulți români alături de noi, miercuri, 7 noiembrie 2018, de la ora 11:30, în Parcul Izvor București – Parlamentul României, pentru a pune presiune pe membrii Camerei Deputaților, în timpul votării proiectului de lege privind A8”, asa suna mesajul asociatiilor care pun problemele Moldovei pe agenda nationala.

In spatiul public, astazi, au fost vehiculate mai multe nume de deputați de Iași care ar fi votat, ieri, în Parlament, pentru blocarea legii pentru autostrada A8. Unul dintre alesi este Vasile Citea, care sustine ca maine legea va trece cu o majoritate covarsitoare si explica pentru Stirile Tele M ce anume a votat ieri.

Maine la amiaza, reprezentanții Asociațiilor Civice ”Împreună pentru A8” și ”Moldova vrea autostradă” se vor afla într-un balcon din sala de plen a Parlamentului României, de unde vor putea urmări toate activitățile din culisele procedurii de vot.