7 medalii pentru pugilistii ieseni la nationalele de juniori

Cupa-României-la-Box

In acest week end au avut loc la Targu Jiu, finalele Campionatul National de box pentru juniori. Pugilistii ieseni au cucerit 7 medalii, record pentr cluburile din Iasi. Ionut Chiriac la categoria de 52 kg si Alexandru Boboc la categoria de 60 kilograme, de la clubul Nicolina au cucerit medalii de aur.

Andrei Botezatu la 48 kilograme si Andrei Drumea la 60 kg de la ACS Gladiatorul Com Valea Lupului au smuls doua medalii de argint. De asemenea, Albu Robert  la 46 Kg, Mindirigiu Mihai la categoria de  66 kg, de la ACS Gladiatorul -Com Valea Lupului și Ristache Florin la categoria de 52 kg, acesta din urma de la CSM Iasi au obtinut medaliile de bronz.

Sportivii ieseni au fost pregatiti la cluburile lor de  Nicolae Chipirog  de la Nicolina, Băietu Ion la Gladiatorul – Com Valea Lupului și Radu Zarif la CSM Iasi. Campionii sunt titularii de drept a categoriilor pentru a reprezenta România la Campionatele Europene de Box , care se vor tine luna viitoare in Bulgaria. Presedintele Federatiei Romane de Box, ieseanul Vasile Citea isi pune mari sperante in acesti tineri care sunt pregatiti la lotul national de Dorel Simion.